Gevaar voor de familie Beckham

De epic met de aankoop van de voetbalclub gaat door! David Beckham heeft alleen besloten om serieus deel te nemen aan sportmanagement. Bovendien gaat hij naar zonnig Florida voor permanente verblijven om dit ambitieuze project maximaal energie en energie te geven, zonder tijd door te brengen op vluchten.

Victoria en vier kinderen gaan niet met hun vader in de VS, maar blijven in Londen! Dit veroorzaakte een lawine van roddel over de crisis in de familie van de voormalige peperkorrel Posh-Spice.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

De familie barst bij de naden?

Insiders zeggen dat Victoria een moeilijke tijd heeftis verzoend met het verlangen van de man om een ​​voetbalploeg overzee te kopen. Echter, het nieuws dat de heer Beckham voor zichzelf en de appartementen zal kopen, verwierp haar stemming echt.

Deze gebeurtenis betekent dat de echtgenootde beroemde ontwerper zal meer en meer tijd wegbrengen van haar en de kinderen. En mevrouw Beckham maakt zich zorgen dat haar knappe man kan doen wat ze wil, wegbreken van haar controle: feesten, meisjes, alcohol ... Zal een van de rijkste paren show-bedrijven een delicate balans in de relatie behouden?

De familie Beckham als geheel

David Beckham is vastbesloten

Victoria met de oudste zoon

David houdt van tijd doorbrengen met midden en jongere zonen

Bijna een familie voetbalteam

Victoria besteedt al haar vrije tijd op het werk