Rihanna's Gele Jurk

De populaire Amerikaanse zangeres Rihannahoudt ervan om het publiek te schokken Bovendien, niet alleen door hun gedrag op het podium, maar ook door beelden in kleding. We hebben de zanger al vele keren gezien in krankzinnige frisse jurken, transparante jurken, met spectaculaire kapsels en make-ups, die meer dan een maand op internet en glanzende publicaties worden besproken. De volgende grote release van Rihanna op het rode loper was Met Gala, die ook Oscar in de modewereld heet.

Een jurk die niet vergeten kan worden

Dit evenement werd gehouden op de avond van 4 tot 5 mei inHet New York Metropolitan Museum of Art. Om op een hard sociaal feest met een groot aantal beroemdheden te komen, was het nodig om een ​​kaartje ter waarde van vijfentwintigduizend dollar te kopen. Bij deze gelegenheid selecteren sterren met een wereldwijde naam zorgvuldig effectieve jurken en streven ernaar om elkaar te overtreffen. In 2015 was Rihanna duidelijk het helderst, want haar outfit verzamelde alle paparazzi in de buurt van haar, ondanks het feit dat ook aandacht besteed werd aan Kim Kardashian, Beyonce, Miley Cyrus en Jennifer Lopez.

Bijzondere uitzichten werden toegekend aan de gele jurk van RihannaMet een volumetrische trein en bontkleding. Sommige bloggers en journalisten hebben de indruk dat geen enkele specialist voor zo'n meesterwerk gewerkt heeft en al enkele jaren duidelijk is. Zoals later werd bekend uit de mond van de zanger dat de jurk voor twee jaar echt door de Chinese ontwerper Guo Pei werd gecreëerd. De gele jurk van Rihanna heeft een multimeter grote staart, afgewerkt met geel vacht en geborduurd met gouden patronen.

zie ook
  • Kim Kardashian heeft het publiek verward met zijn ongewone onthullende outfits
  • Dzhey Zi commentaar op de relatie met Beyonce, "Ze waren niet gebouwd op een 100% waarheid"
  • Liam Hemsworth en Mayli Sayrus het weekend doorgebracht in de kring van familieleden

Rihanna's jurk die het netwerk opblazen, een langeDe tijd was in zicht en gehoor. Het feit is dat internetgebruikers veel grappige memes begonnen, waarvan de meest populaire de gelijkenis van een pluim met een omelet en een basis voor pizza werd.

Rihanna in een gele jurk close-up

Rihanna steekt de trap op met een rechte trein

Rihanna's bodyguards helpen haar met de trein te dragen

Bontjas op de dummy

Memes op Rihanna's jurk

Meme op Rihanna's jurk in de vorm van bakken

Meme op Rihanna's geroosterde aardappeljurk

Meme op Rihanna's jurk in de vorm van een haak

Meme op Rihanna's jurk in de vorm van pizza met tomaten