pop Jennifer Lopez

Amerikaanse ster - zangeres, danser, actriceEn een succesvolle zakenvrouw, Jennifer Lopez, werd beroemd, niet alleen voor haar talenten, maar ook voor haar uitstekende vormen. Het luxe "vijfde punt" is al jarenlang een onderwerp van gesprek. Mannen aanbidden de ster, en vrouwen zijn meestal als haar. Bovendien is Jennifer Lopez zelf erg trots op haar buit, dat heeft zelfs besloten om haar voor een miljoen dollar te verzekeren. Nou, ze verdient echt aandacht!

Parameters Dzhennifer Lopes cijfers

Een hete Latijns-Amerikaanse, oorspronkelijk van de Bronx,Heeft benijdenswaardige vormen En de ster op alle mogelijke manieren laat dit zien, in luxueuze, strakke toiletten aantrekken, met diepe snijders en décolleté. Jennifer Lopez is de eigenaar van het figuur type - peer. Met een groei van 1,67 m weegt het ongeveer 55-56 kg. Maar de parameters van de ster 94-65-100 cm.

Jay Lo heeft enorm succes behaald, niet alleen inMuziek en bioscoop, maar ook zijn populariteit in de mode-industrie, waardoor het merk J.Lo. Zij produceert onder haar eigen naam een ​​verzameling kleding en parfums, die in grote vraag zijn.

Buttocks Jennifer Lopez

Op een uitstekend 'vijfde punt' worden de sterren overal gesproken. Om 46 uur heeft de actrice haar op het podium gelukkig gedaan en de straten in korte jurken geklapt. En ondanks het feit dat de zanger vandaag een concurrent Kim Kardashian heeft, bewijst de ster elke keer dat het het beste is.

In de herfst werd een muziekfestival gehouden in Vegas,Waar de zanger de belangrijkste gast van het programma was. Op het podium heeft Jennifer Lopez op het podium haar gedraaide esel aangetoond, gekleed in een verleidelijk wit zwempak. Zo'n cadeau werd door het publiek ontvangen met een warm en stormachtig applaus. En de zanger beloofde snel om ze opnieuw te behagen en aangekondigd nieuwe concerten die in 2016 in Las Vegas worden gepland.

Ondanks alle welgevallen, zijn er degenen diebeweert dat Jennifer Lopez het plastic van de billen heeft gedaan. Hoewel de zanger zelf beweert dat alle Latijnsbergen beroemd zijn om hun mondvormende vormen, en zijn elastische priester niet alleen erfelijkheid is, maar ook het gevolg van lange en vermoeiende training.

zie ook
  • Kim Kardashian ziet zichzelf niet gespaard in opleiding, die na het verschijnen van "waarheidsgetrouw" foto's in de media
  • Dzhennifer Lopes en Aleks Rodriges: nieuwe details uit het leven van sterren in een nieuw interview
  • Dzhennifer Lopes lopen op de Hamptons met Aleksom Rodrigesom en kinderen

Ondanks het feit dat de ster een paar jaar geledenBevond tweeling, vandaag is haar figuur nog steeds sexy en vrouwelijk. En dit kan gezien worden in de foto's, waar de ster met zijn dochter het zwembad binnenkomt. Het is opmerkelijk dat de figuur van Jennifer Lopez in een zwembroek erg slank is, een goede pers is zichtbaar op de buik en haar benen zijn bewonderenswaardig.

fotoshoot Jennifer Lopez

Jennifer Lopez in een wit zwempak

Jennifer Lopez in witte jurk

Jennifer Lopez op het podium

Schoonheid Jennifer Lopez

Jennifer Lopez houdt van eerlijke jurken

Schilderachtig beeld van Jennifer Lopez

Jennifer Lopez met haar dochter in het zwembad

Avondbeeld van Jennifer Lopez