Rianna op carnaval in Barbados

Carnaval wordt jaarlijks gehouden op de eilanden van BarbadosTer ere van het einde van de oogst. Dit jaar werd het evenement geëerd door de aanwezigheid van de beroemde Amerikaanse zangeres Rihanna. Popdiva bezocht niet alleen het carnaval, maar nam ook een actieve rol in. Terloops, de donkere ster is niet de eerste keer naar de feestdag, hoewel hij nu in Amerika woont. Maar de zanger beschouwt haar rechtstreekse plicht om het luidruchtige vrolijke evenement thuis te bezoeken.

Rihanna dances in Barbados

Bij het carnaval komt Rihanna altijd vol opmet mijn vrienden. Dit jaar verrast de zangeres niet alleen met haar positieve stemming, maar ook met de kledij waarin ze voor het publiek verscheen. Bij het carnaval in Barbados in 2015 was Rihanna in een mini bikini van stenen en kristallen. Volgens critici was dit jaar de zangeres outfit het meest uitgesproken in vergelijking met haar beelden op het festival vorige keer. Waarschijnlijk ontstond een grotere opwinding rond de top van het zwempak van de ster. Immers, de bodice heeft nauwelijks Rihanna's prachtige borst bedekt. De squeaky stijl van de zanger is aangevuld met een hoofdtas met veren en versieringen op een nek, buik en buik. Ik eindigde met een pakkende make-up, die ik moet zeggen was aangepast aan de outfit, die weer een duidelijk gevoel van de stijl van de ster wijst.

Rihanna in Barbados was niet alleen eerlijkgekleed, maar ook gedragen op sommige manieren opgelost en vulgair. De zanger stond voortdurend op haar vrolijke stemming met alcohol, terwijl ze sprak over het gedrag van de popdiva, die niet uit haar handen werd losgelaten. Echter, zoals de beroemdheid beweert, is het carnaval in Barbados een van de paar dagen van het jaar wanneer ze zich kan veroorloven om te ontspannen en te rusten.

zie ook
  • Eric Schmidt en Peter Dinklage
  • Iwan Rheon blauw?
  • Emily Ratjakovski verwende haar fans met andere openstaande foto's

Nou, misschien is het, maar de gesprekken rondom het thema van Rihanna op het carnaval zullen nog lang geleden heel erg zijn. Maar het lijkt erop dat de zanger er niet in slaagt.

Rianna op het carnaval in Barbados1

rianna op carnaval in barbados2

Rianna op het carnaval in Barbados3

Rianna op het carnaval in Barbados4

Rianna op het carnaval in barbados5

rianna op het carnaval in barbados6

Rianna op het carnaval in barbados 7

rianna op het carnaval in barbados8

Rianna op het carnaval in Barbados9