Jennifer Lopez in zijn jeugd

Jennifer Lopez in beide jeugd en nu is een voorbeeld voor imitatie van veel vrouwen. Interne energie helpt haar om te leven, te werken en geweldig te kijken.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is in 1969 geboren in een eenvoudigeeen arme familie. Het is de moeite waard om Jennifer's moeder de due te geven - hoewel ze niet werkte, maar haar dochters als jonge dames bracht, in hun goede manieren, een gevoel van smaak, talent ontwikkelden.

Jennifer Lopez van de kindertijd droomde van actrice te worden,Maar konden hun ouders niet gehoorzamen en een wetenschool binnengaan, die echter na het eerste semester van de opleiding uit het leven kwam. Ze huurde een appartement in Manhattan en begon als danser te werken. In 1993 verscheen Jennifer in haar eerste film, maar ze en een paar later bleek een mislukking te zijn. De jonge actrice wist niet, en het echte succes kwam een ​​paar jaar nadat de film "Selena" op de schermen verscheen. Sindsdien is de filmografie van de actrice aangevuld met een benijdenswaardige periodiciteit.

Geheimen van Jeugd Jennifer Lopez

Het is geweldig hoe Jennifer Lopez jong zietEen paar jaar voor zijn vijftigste verjaardag. Jaloerse mensen keren soms om, dat de actrice in een drukkamer slaapt en het bloed van onschuldige vermoorde meisjes drinkt. Maar natuurlijk is het duidelijk dat Jennifer veel moeite doet om anderen te verliezen, ondanks de leeftijd.

zie ook
  • Dzhennifer Lopes en Aleks Rodriges: nieuwe details uit het leven van sterren in een nieuw interview
  • Dzhennifer Lopes lopen op de Hamptons met Aleksom Rodrigesom en kinderen
  • Franse vakantie Dzhennifer Lopes en Aleksa Rodrigesa

Terloops, de actrice niet graag verspreidenOp het thema dat het helpt bij het handhaven van de jeugdigheid van de huid en de harmonie van de figuur. Het is onwaarschijnlijk dat een dergelijk succes kan worden toegeschreven aan genetica. In de regel groeien Hispanics vrij vroeg. Een mooi silhouet is het werk van de actrice zelf, die graag dansen, is goed in sport. Jonge en gloeiende huid is de verdienste van cosmetologen, waaraan Jennifer periodiek draait, hoewel het bekend is dat de ster zelf van zijn huid houdt.

46 jarige Jennifer Lopez ziet er goed uit

Jennifer Lopez het meisje van de arme familie werd een ster

Jennifer Lopez heeft een enorme filmografie en blijft zich terugtrekken

Jennifer Lopez op het concert

Ster altijd de voorkeur voor natuurlijke make-up

Jennifer Lopez en kijkt nu al lang om jong te zijn

Niet alleen mooi maar ook getalenteerde Jennifer Lopez

foto's van het beginster Jennifer Lopez

jonge Jennifer Lopez