Kanye West groei

Aan elke fan van deze of die beroemdheidIk wil minstens een beetje dichter bij mijn idool: de geheimen van de biografie leren, de details van het persoonlijke leven, de kleinste details, zo nauwkeurig verborgen door de sterren. Kijkend door het prisma van de blauwe schermen vragen mensen zich vaak af welke parameters artiesten en acteurs hebben.

Onder deze selebretis was een muzikantKanye West. Hij is een beroemde Amerikaanse rapartist, die in recordtijd zes zeer succesvolle albums heeft uitgebracht en 26 Grammy Awards heeft ontvangen. Hij begon met zijn sterrenpad, compositie van liedjes voor andere artiesten, later begon te produceren, en uiteindelijk kwam het tot een solo carriere, die als gevolg was fruitig.

Groei en gewicht van Kanye West

Dat gebeurt vaak in biografische gegevensgeeft opzettelijk onjuiste informatie aan over de parameters van beroemde persoonlijkheden. In de meeste gevallen is de groei te hoog, en het gewicht is ondergeschikt, waardoor de figuren van de afgode dichter bij het ideaal komen.

Ondanks het feit dat Kanye West heeftevenredige vormen, is het niet direct mogelijk om te weten welke groei het heeft. In sommige bronnen is de figuur 177 cm. Als je een beetje dieper graaft, blijkt dat Kanye's groei eigenlijk slechts 173 cm is, met een gewicht van 70 kg. En westerse fans beweren zelfs dat hij dit mark niet eens bereikt. Ter ondersteuning van deze woorden waren foto's van het Westen langs de rapper Jay-Z, waarvan de hoogte 187 cm is. Op deze schoten ziet Kanye echt lager dan de aangegeven gegevens.

Niettemin is de kunstenaar nauwelijks complex hieropover. Daarnaast heeft zijn vrouw Kim Kardashian een hoogte van 159 cm en in een paar zien ze heel harmonieus. En voor een muzikale carrière, zoals al door vele bewezen is, maken deze cijfers helemaal niets uit.

Kanye West in een rok

Kanye West en Jay-Z waarvan de groei 187cm is

Kanye West en Kim Kardashian waarvan de groei 159 cm is

Kanye West en Amber Rose, wiens groei is 175 cm

Kanye West op het podium

Kanye West van korte grootte

Kanye West bouwde een succesvolle muzikale carrière

Kanye West met zijn vrouw en zoon

Kanye West met een beeldje van MTV VMA