Groei van jennifer lopez

Amerikaanse superster muzikale Olympus,gepassioneerde en sexy danser, talentvolle filmster, producent en modeontwerper, succesvolle zakenvrouw en gewoon onweerstaanbaar mooie vrouw, prachtige moeder van charmante twee kinderen gaat alles om haar, oh Jennifer Lopez. Voor al zijn zware werklast, het ziet er altijd perfect uit, heeft een krachtige en gezonde uitstraling, een prachtig en aantrekkelijk figuur.

Een persoon worden

Jennifer Lopez is geboren in 1969 en is opgegroeid inBronx, in een van de arme gebieden van New York. Al een vijfjarig meisje werkte ze hard op zichzelf en haar ontwikkeling, elke dag na school onvermoeid betrokken bij choreografie en zang in gespecialiseerde instellingen. Later leidde actief een sportieve levensstijl: tennis, softball en ging regelmatig bij de sportschool. En al snel begonnen de dagelijkse vermoeiende lasten de gewenste resultaten te geven. De parameters van haar figuur, ondanks de kleine groei van Jennifer Lopez, hebben slanke en zeer vrouwelijke afmetingen verworven, want het was niet zonder reden dat ze vervolgens de bijnaam "La Guitarra" kreeg, die in het Spaans gitaar betekent.

Jennifer Lopez in training

Jennifer Lopez leidt een actieve levensstijl

Jennifer Lopez op het strand

Erkenning en succes

Sinds 1990 is een moeilijk en hardnekkig pad begonnenDe stijging van Jennifer in show business. En al in 1997 vond de award haar held, haar seksualiteit en natuurlijke schoonheid gecombineerd met een onberispelijke beitel, werden erkend als populairste tijdschriften. Dus volgens het magazine "People" kwam ze op de lijst van 50 mooiste mensen op de planeet. Een beetje tijd geslaagd en hier weer openbare erkenning en succes, in 2001, maar al volgens het tijdschrift "FHM" was gemarkeerd als de meest sexy vrouw. En dit is slechts een klein deel van haar grandiose succes.

Make-up door Jennifer Lopez

Schoonheid Jennifer Lopez

Luxe afbeelding van Jennifer Lopez

Photoshoot Jennifer Lopez

Jennifer Lopez in een blauwe jurk

Jennifer Lopez ziet er geweldig uit

Beauty Secrets van Jennifer Lopez

Momenteel, om de ideale vorm te behoudenIn haar volle 46 jaar is ze elke dag nog steeds actief bezig met sport. Voor vier uur leidt het een gezonde levensstijl en gebruikt u een evenwichtige acht maaltijden per dag. Haar aantrekkelijke parameters 90-58-96 kregen titanisch werk en in combinatie met haar natuurlijke schoonheid, gewicht en hoogte ziet Jennifer Lopez erg sexy en harmonieus uit. Met behulp van een hoge hakken schoen in je afbeelding geeft een geweldig effect. In volle groei ziet Jennifer Lopez er een mooie elegante schoonheid uit.

zie ook
  • Dzhennifer Lopes en Aleks Rodriges: nieuwe details uit het leven van sterren in een nieuw interview
  • Dzhennifer Lopes lopen op de Hamptons met Aleksom Rodrigesom en kinderen
  • Franse vakantie Dzhennifer Lopes en Aleksa Rodrigesa

Volgens officiële gegevens is haar hoogte 164 cm, en haar gewicht -55 kg. Jennifer Lopez houdt zich ervan bewust dat haar lengte 167 cm is, zij heeft geen dunheid uit de natuur, maar ze is dun, in het algemeen - normaal en natuurlijk, net als mannen, en vrouwen proberen haar na te bootsen.

De figuur van Jennifer Lopez

Jennifer Lopez op vakantie

Slanke Jennifer Lopez

Jennifer Lopez in jeans

Jennifer Lopez in het dagelijks leven

Schoonheid Jennifer Lopez

Jennifer Lopez op het rode tapijt

Avondbeeld van Jennifer Lopez

Avondjurk van Jennifer Lopez