De figuur van Megan Fox

De eigenaar van een van de meest benijdenswaardige figurenonder de moderne sterren is Megan Fox. Het meisje is slank en sierlijk. Van haar loopt ze met vrouwelijkheid en zelfvertrouwen. Daarom is vanaf het begin van haar carriere de actrice een voorbeeld van imitatie voor velen. Een andere reden voor deze populariteit van Megan Fox's verschijning is dat ze herhaaldelijk haar ideale strakke figuur zonder fotoshop heeft aangetoond. Ondanks het feit dat de actrice tot de categorie geheimzinnige en mysterieuze sterren behoort, verscheen Megan vaak op het strand in een zwembroek. Bij het vergelijken van haar foto op haar vrijetijd met professionele foto's in haar ondergoed, ben je blij met het ontbreken van een verschil. Gezien het feit dat Megan twee zonen heeft gekregen met een klein leeftijdsverschil en de actrice zelf het 30-jarige merk nadert, zijn er werkelijk gedachten van mogelijke magie.

De parameters van het figuur van Megan Fox zijn nogal benijdenswaardig,Omdat haar lengte 162 centimeter is en het gewicht slechts 52 kilogram is. Ondanks de lage groei is het lichaam van de actrice leunend. Zijn proporties zijn 87-61-87. Hoewel volgens Megan zich bij de taille net iets meer dan 50 centimeter bereikt. En dit maakt serieus twijfel aan de waarheid van bronnen die gegevens geven over de parameters van de figuur van Megan Fox. Inderdaad, onlangs voor een nieuwe rol, kon de actrice tot 46 centimeter in een corset slepen.

Soort figuur Megan Fox

De figuur van Megan Fox kan veilig gedefinieerd worden naar het typepeer. Dit wordt aangeduid door smalle schouders, een langwerpige taille, een kortere onderkant en een afgeronde dij van een actrice. Misschien zullen veel door deze verklaring verward worden. Immers, de figuur van de peer is ook bezeten door Jennifer Lopez, Kim Kardashian. Maar Megan en een nummer staan ​​niet met zo'n smakelijke soort beroemdheden.

zie ook
  • Megan Fox met haar zonen in girlish jurken ging winkelen in een supermarkt
  • Megan Fox presenteerde haar collectie ondergoed op een speelse en verleidelijke manier
  • Megan Fox was blij met fans met een ander momentopname in kousen

We moeten echter ook rekening houden met dat Fox zeer voorzichtig en eerbiedig is voor zijn lichaam. Haar dieet is zeer evenwichtig, en training en lichaamsbeweging zijn de beste vrienden van de actrice.

Megan Fox op het strand

Megan Fox bij het Carnaval in Brazilië

Megan Fox op het rode loper na levering