parameters Beyonce

Drieëndertig-R & B singer Beyonse Noulzdrie jaar geleden werd ik een moeder charmante dochter. Echter, de zwangerschap en de levering van staal voor zijn aantrekkelijke vormen beproeving. Beyonce vorm parameters blijven zo dicht mogelijk bij de show business wereld algemeen aanvaarde normen. Singer erin slaagt om perfect te kijken, hoewel ze zichzelf spreekt over haar figuur vleiend. Hoe werkt een kunstenaar met een wereldwijde reputatie om fit te blijven?

parameters beyonse1

parameters beyonse2

parameters beyonse3

Offers in de naam van de schoonheid

Voordat zwangerschap opties Beyonce cijfers warenals volgt: lengte - 168 cm, gewicht - 60 kg, taille en heupen - 62 en 98 cm, respectievelijk. In 2008 trouwde ze met de beroemde rapper Jay-Z. Vier jaar van de echtgenoot, die draaide elf jaar ouder dan de zanger aangedrongen op geboorte van een kind, maar Beyonce verwezen naar de carrière. Vanwege dit een paar keer was op de rand van de echtscheiding. Onlangs werd bekend dat in 2011, in de zwoele schoonheid geleden een miskraam. Maar zes maanden later werd ze opnieuw zwanger, dat was onuitsprekelijk gelukkig. Als je in een staat van euforie, ze vergat haar figuur. Op de foto met haar ronde buik weet het niet!

parameters beyonse4

parameters beyonse5

parameters beyonse6

Dit is niet verwonderlijk, want na de verschijning van zijn dochterOp de hellingen van de aard van de volheid van het lichaam van een 27 extra kilo's! En wat parameters Beyoncé vandaag? Slechts drie maanden was ze in staat om terug te keren naar de oude vormen. En na negen maanden, de prestaties van de zanger op de Super Bowl publiek versteld staan. Uit de volledigheid van de voormalige en geen spoor. Hoe ze zo'n geweldige resultaten behaald?

Ten eerste, Beyonce zelf heeft toegezegd datbereiken ideaal vormen. Om dit te doen, ze een dagboek van gegeten calorieën per dag gehouden, vasthouden aan limonade dieet (iets anders dan het drankje tijdens de dag!), Veel water drinken. Vier keer per week de zanger een bezoek aan de sportschool. Ze vertrok naar huis pas toen ze niet kon houden van vermoeidheid op de benen. En de inspanningen werden bekroond met een uitstekend resultaat. 90-64-102 parameters en het gewicht van 64 kg is het beste bewijs van.

zie ook
  • Dzhey Zi commentaar op de relatie met Beyonce, "Ze waren niet gebouwd op een 100% waarheid"
  • Het nieuwe album Dzhey Zi "04:44" geschokt fans openbaringen van het persoonlijke leven van een ster
  • Media geuit tweeling namen Beyonce en Dzhey Zi

Overwinning over overweight singer opgemerktvakantie voedsel, volgestopt zelf donuts, gebakken vis en sandwiches. Natuurlijk, de komende dagen bracht ze in de sportschool, zichzelf te straffen voor een dergelijke vrijheid. Vandaag Beyonce ziet er geweldig uit, maar veel meisjes vinden van een zanger met een ijzeren karakter van hun ideaal.

parameters beyonse7

parameters beyonse8

parameters beyonse9

parameters beyonse10

parameters beyonse11

parameters beyonse12

parameters beyonse13

parameters beyonse14

parameters beyonse15