groei van Beyonce

Beroemde zanger, actrice, modeontwerper BeyonceIs niet alleen bekend om zijn prachtige liedjes, talentvolle rollen, originele collecties. Haar lichte uitstraling en vrouwelijke figuur trekt de aandacht op.

Groei, gewicht en andere parameters van het Beyonce figuur

De kleur van de huid werd toegekend aan de ouders van Beyonce - de vader wasAfrikaanse Amerikaan, en mijn moeder - Creools. De vader van de zanger werkte in een recordbedrijf, mijn moeder was een kapper - zij had haar eigen salon, daarnaast werkte ze als kostuumontwerper. Sinds de kindertijd is het meisje gegroeid in een sfeer van schoonheid en harmonie - de ouders hielden van stijlvolle stijl, verwend de nieuwste dochters. Het huis luisterde naar goede muziek, wat waarschijnlijk is waarom Beyonce en haar zus een prachtig oor en een stem hebben.

De hoogte en het gewicht van Beyoncé zijn alleen bekend uit haar woorden:

  • de groei volgens verschillende gegevens varieert van 167 tot 169 cm;
  • Gewicht - van 60 tot 68 kg.

Door de parameters van gewicht en groei is Beyoncé niet makkelijk te bellen. Maar het is onmogelijk om niet eens te zijn dat de zanger een smakelijk en erg mooi figuur heeft.

Welke groei Beyonce, ken de ontwerpers van haar kleding precies. Terloops, in sommige bronnen is er informatie over andere parameters van de figuur van de ster:

  • De zangeres borst is 90-92 cm;
  • taille - 63-66 cm;
  • Heup 97-107 cm.

Hoe ziet Beyoncé het cijfer?

Beyonce erkent dat eerlijk van de sportheel ver weg. Ze houdt niet van sportscholen, training. Maar ze houdt ervan om vlakbij het zwembad of op het strand te liggen, een wandeling maken in de winkels, een avond bij de open haard met een geliefde doorbrengen. Hoe slaagt Beyonce slank, slim, sexy? Het geheim is simpel - het meisje is bezig met een bedrijf dat zij sinds haar kindertijd heeft geliefd - zij danst dagelijks, niet alleen op het podium, maar ook thuis en in de danszaal.

Beyonce was nog steeds een zeer jonge persoon betrokken bij jazz en ballet. Dansend enthousiasme helpt Beyoncé om zijn figuur in vorm te houden en zelfs prijzen te winnen voor de beste choreografie in zijn clips.

De zanger houdt van lekker eten, maar weet ook hoeBeperk jezelf Zo is het bijvoorbeeld bekend dat ze na de geboorte van haar dochter meer dan 20 extra pond per maand heeft gedaald. Daartoe heeft ze zichzelf op een streng dieet geplant - zij dronk haar zelfgemaakte limonade en eet groentesoep. Verloor de ster voor het schieten van de film "Dreamgirls". Toen werd ze 10 dagen vrijgehouden van 9 kg, met behulp van niet alleen een dieet, maar ook een programma van totale zuivering.

zie ook
  • Dzhey Zi commentaar op de relatie met Beyonce, "Ze waren niet gebouwd op een 100% waarheid"
  • Het nieuwe album Dzhey Zi "04:44" geschokt fans openbaringen van het persoonlijke leven van een ster
  • Media geuit tweeling namen Beyonce en Dzhey Zi

In het algemeen, Beyonce's eigen gewicht en groei pak, en ze verzet zich tegen lange en snelle diëten, omdat ze van mening is dat ze grote lichamelijke schade toebrengen.

groei van bionce1

Groei van bionce2

groei van bionce3

groei van bionce4

groei van bionce5

groei van bionce6

groei van bionce7

groei van bionce8

groei van baion