Viktoriya Bekhem Hoogte Gewicht

Viktoriya Bekhem lang erkend als een icoon van stijl eneen van de mooiste vrouwen ter wereld. Echter, velen zeggen zijn buitensporig, soms tot het punt van uitputting, vermagering. Anderen hebben een dergelijk cijfer lijkt perfect, want met een dergelijke verhouding van de hoogte en het gewicht van de persoon Viktorii Bekhem wordt sculpturaal, en het lichaam - gebeiteld functies.

Lengte, gewicht, vorm parameters van Viktorii Bekhem

De basis van zo'n figuur als de principes van voeding,Het werd gelegd in Victoria sinds de kindertijd. Toen het meisje ernstig bestudeerde ballet en zelfs na het afstuderen ging de Lines Arts Theater College die met succes is afgestudeerd. Echter, ondanks de artistieke meisje, haar liefde voor vermommingen, leraren hebben niet gezien in zich om een ​​grote ballerina, heeft zo jong Victoria besloten om hun aandacht te richten op de pop-pop, en al snel de hele wereld weten (op het moment Victoria Adams) als een één van de zangers is uitgegroeid tot een cult Britse meisje popgroep Spice Girls.

Nu Victoria had vier kinderen, en haar figuurnog steeds het ziet er girly dun en kwetsbaar. Voor de liefde van Victoria aan de hielen van de extreem hoge hakken, vaak rijst de vraag: wat is de groei van Victoria Beckham, het is heel moeilijk om te bepalen van een foto. Wanneer gekweekt in 163 cm weegt slechts 45 kg. Viktorii Bekhem figuur parameters worden in de volgende nummers: borst - 86 cm, taille - 58 cm, heupen - 84 cm.

Diet Viktorii Bekhem

Een dergelijke verhouding van lengte en gewicht is erg moeilijkgenaamd gezond, maar Victoria maakt het niet uit, ze voelt onweerstaanbaar dat op zo'n dun. Krijg deze parameters is het mogelijk genoeg rigide dieet, dat is slechts 800 calorieën uit voedsel per dag. Een dergelijk rantsoen genoemd kan worden zeer mager. In principe Victoria eet kip en vis gestoomde groenten, vis en fruit (behalve bananen en druiven). Onlangs, Victoria houdt zich aan de zogenaamde alkalisch dieet. De essentie ligt in het feit dat alle producten zijn onderverdeeld in alkalische, neutrale en zure. Houd het evenwicht tussen de zure en neutrale producten die we het lichaam te verlichten van stress en bijgevolg uit de wens om reserves op te bouwen in de vorm van vet. De verhouding tussen de zure en alkalische producten moeten in het traject van 30/70. In het eerste deel van de suiker, rood vlees, vetten, koffie, chocolade, zuivelproducten, fruit, met uitzondering van citrus. Door alkalische zijn groene salades, groenten, peulvruchten, vette vis, citrusvruchten, zoete aardappelen.

zie ook
  • Today's Verjaardagen Beckhams Harper Beckham
  • Waarom Beckhams kussen hun kinderen ... op de lippen?
  • David en Viktoriya Bekhem vierden de 18e huwelijksverjaardag

Zoals u kunt zien, de verhouding tussen lengte en gewicht Viktorii Bekhem kan nauwelijks worden normaal genoemd, maar dit betekent niet uitsluit dat zij een mode-icoon en rolmodel.

Viktoriya Bekhem Weight1 groei

Viktoriya Bekhem groei weight2

Viktoriya Bekhem groei ves3

Viktoriya Bekhem groei ves4

Viktoriya Bekhem groei ves5

Viktoriya Bekhem groei ves6

Viktoriya Bekhem groei ves7

Viktoriya Bekhem groei ves8

Viktoriya Bekhem groei ves9