Odor Hepburn Growth Gewicht

Als we de naam Audrey Hepburn horen, onzeverbeelding en geheugen trekken ons een mooie, breekbare figuur met een lange nek, benen, een aspen taille, een regaal en een mooi gezicht. De actrice van wereldklasse, het stijlpictogram, de muse van ontwerper Hubert Zivanshi, de ambassadeur van de UNICEF goodwill en op 60-jarige leeftijd bleven hetzelfde dun en slank.

Redenen harmonie Odri Hepbern

Audrey Hepburn, geboren Audrey Kathleen Ruston,Geboren op 4 mei 1929. Haar kindertijd bracht ze in Brussel, bezet door de Duitse fascistische troepen. En het is in deze leugens een van de geheimen van dunheid van de actrice. Gedurende deze jaren moest de familie vaak verhongeren, het was onmogelijk om zelfs de essentiële producten die nodig waren door een jong groeiend organisme te krijgen. Soms kon een meisje zelfs niet van honger lopen, dus haar benen zwommen.

Een andere reden voor het prachtige figuur is meer vrolijk. Het feit dat een kind Odri Hepbern studeerde ballet. Uitgaven op de machine voor enkele uren per dag, zelfs tijdens de bezetting, zij voor de traditionele dansers slanke figuur met een goed ontwikkelde spieren, een lange nek, rug recht. Later, toen Audrey begon met acteren in films, moest ze de professionele klassen te verlaten, maar het is tot op hoge leeftijd bleef eetgewoonten afgeleid uit ballet regels, evenals de liefde voor de mobiele levensstijl. Dus, de actrice bekend dat hoewel het niet voortdurend bezig in elke sport, maar in ieder vrij moment van filmen probeert om je lichaam de belasting te geven, maak een wandeling met de hond, doen oefeningen. De basis van haar bevoegdheid om eenvoudige gerechten en groenten te maken, maar soms kan worden verwend chocolade of pasta met rauwkost. Wat heeft Audrey had niet gegeten, dus het is een deeg te bakken. De uitzondering was alleen de beroemde episode van "Breakfast at Tiffany's", waarbij Holli Golaytli eten bun, staan ​​voor een etalage van een juwelier.

Lichaamsvorm, hoogte en gewicht Audrey Hepburn

Dankzij het etengewoontes en liefde voor een actieve levensstijl, veranderden de parameters van Audrey Hepburn niet veel tijdens het leven. In verschillende bronnen, verschillen ze met 1-2 cm. Dus, Wikipedia heeft nog geen gegevens over de lengte en het gewicht Odri Hepbern melden, maar elders we lezen dat haar lengte was 175 cm en het gewicht varieerden tussen 46-49 kg. Dit groeipercentage en het gewicht van Odri Hepbern met duizelingwekkend kleine taille slechts 51 cm te creëren hetzelfde effect van fragiliteit en lichtheid van de actrice.

zie ook
  • Emily Ratazhkovski met een pony, vergeleken met Odri Hepbern
  • Erfgenamen van actrice Odri Hepbern toonde zeldzame foto's van de sterren
  • Anne Hathaway Biografie

Als we over andere parameters praten, dan wordt de borst-taille-heup-verhouding meestal aangeduid met 81-51-89, de grootte van de borst is 1 of A, de maat van de voet wordt aangeduid binnen 39-39,5 van de Russische schoenmaat.

gewicht hapber groei gewicht1

diepe hepburn groei gewicht2

diepe hepburn hoogte

odri hepburn groei gewicht4

diepe hepburn hoogte 5

diepe hepburn hoogte 6

odri hepburn hoogte gewicht7

diepe hepburn hoogte

diepe hepburn hoogte 9