figuur parameters van jennifer lopez

Amerikaanse stijlpictogram Jennifer Lopez van de eersteDagen van haar succesvolle vocale carrière heeft zich niet alleen gevestigd als een getalenteerde actrice, een goede zanger en stijlvolle fashionista, maar ook als een aantrekkelijke en sexy persoon. Beroemdheid ontbreekt nooit mannelijke aandacht. En het gaat allemaal om de mooie figuur van Jennifer Lopez, die de ster in goede staat houdt.

Volgens de actrice zelf is ze niet dun en nietdik. Jay Lo weegt 59 kilogram. Tegelijkertijd bereikt de groei van de Amerikaanse ster 165 centimeter. Met gemiddelde lengte en licht gewicht, kreeg Jennifer Lopez van de vrouwelijke vrouwelijke parameters van de figuur. Zij heeft smalle schouders en brede heupen, die in volume 101 centimeter bereiken. Maar Jennifer's taille is altijd elegant en zonder overmatige ronde, aangezien Lopez dit gebied binnen 68 centimeter bezit. Dergelijke verhoudingen laten Jennifer gemakkelijk en snel een kledingkast toe. De zanger heeft nooit problemen gehad met kleding of met schoenen. Waarschijnlijk, het aantal jurken van de beroemde fashionista is daarom zo groot dat het haar heeft geholpen de status van het stijlpictogram te behalen.

De figuur van Jennifer Lopez

Spreken van het figuur van Jennifer Lopez als geheel, kun jeDefinieer het honderd procent in de perencategorie. Ondanks het feit dat de borst van de ster niet in grote volumes verschilt, zijn de heupen zeer expressief. Lopez ziet echter geen gebrek aan dit. Integendeel, door haar klerekas te beoordelen, die de heupzone beklemtoonde, beschouwde de zanger dit cadeau van de natuur haar waardigheid. In dit geval ondersteunt Jennifer een platte buik en slanke benen. Zelfs na de geboorte van twee charmante tweelingen door keizersnede, kunnen de parameters van de figuur van Jennifer Lopez worden benijdd. En hoe snel de zanger haar voormalige aantrekkingskracht na de zwangerschap herwonnen, maakt veel bewondering.

zie ook
  • Dzhennifer Lopes en Aleks Rodriges: nieuwe details uit het leven van sterren in een nieuw interview
  • Dzhennifer Lopes lopen op de Hamptons met Aleksom Rodrigesom en kinderen
  • Franse vakantie Dzhennifer Lopes en Aleksa Rodrigesa

En misschien, Jennifer's grote verlangen en het verlangen om mooi en jong te zijn, maakt haar en op 43 jaar aantrekkelijk en sexy.

Parameters van de figuur jennifer lopez1

parameters van de figuur jennifer lopez2

Parameters van de figuur jennifer lopez3

Parameters van de figuur jennifer lopez4

Parameters van de figuur jennifer lopez5

Parameters van de figuur jennifer lopez6

Figuurparameters van jennifer lopez7

parameters van de figuur jennifer lopez8

Parameters van de figuur jennifer lopez9